woonfriesland

Mooi gebaar WoonFriesland

In navolging van  het bericht van gisteren ‘Elkien huizen in de Noorderdwars overgenomen door Woon Friesland?’ is via het contactformulier op de site noorderdwars.nl de volgende reactie van WoonFriesland ontvangen;

Onze excuses en een bloemetje voor de bewoners

Eén collega die met pensioen gaat en één die 40 jaar bij WoonFriesland werkt! Dat zorgde ervoor dat veel WoonFriesland medewerkers naar het Theehuis kwamen. Mooi natuurlijk dat de twee medewerkers zo goed in het zonnetje werden gezet, maar het was absoluut niet onze bedoeling hiermee voor overlast voor buurtbewoners te zorgen. Dat vinden wij vervelend. Daarom hebben we vanmiddag persoonlijk onze oprechte excuses en een bloemetje aangeboden aan de bewoners; en die werden leuk ontvangen.

We hopen met de bewoners dat er snel een oplossing komt voor de beperkte parkeerruimte in dit mooie stukje Grou. Wij komen er net als vele anderen met plezier en dragen daarom graag ons steentje bij door nog betere carpoolafspraken en onze blauwe bussen alleen te parkeren op daarvoor geschikte plaatsen .

Met vriendelijke groet,
Namens WoonFriesland

Tot ieders verrassing werden alle bewoners door WoonFriesland in de bloemen gezet. Dit gebaar werd door iedereen zeer gewaardeerd.